Tiistaitapaamiset

Tiistaitapaamiset Villa Junghansissa aloitamme emäntien järjestämällä kahvitarjoilulla klo 12.30 ja kokousesitelmät alkavat klo 13. Monipuolisesta ohjelmasta löytyy toivottavasti jokaiselle innostavaa kuultavaa ja opittavaa.


Tiistaitapaamiset syyskaudella 2019

5.11. Apteekkari Hannes Wahlroos: Itsehoitolääkkeet – miksi apteekista?

Kauniaisten apteekkari Hannes Erik Wahlroos toimi pitkään Lääkelaitoksen johtajana ja myöhemmin ylijohtajana, kunnes siirtyi apteekkariksi Kauniaisiin.

Ennen esitystä on Granin Lähiavun tervehdys

19.11 Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous

Toimittaja Jake Nyman: Kielletyt levyt (mahdollisuus ostaa hänen kirjaansa aiheesta)

Jarmo Juhani "Jake" Nyman on suomalainen musiikkitoimittaja ja tietokirjailija.

Jake Nymanin ura Yleisradiossa alkoi marraskuussa 1972, kun hän teki Leonard Cohenista kertovan jakson ohjelmasarjaan Mistä he laulavat. Nymanista tuli Ylen vakinainen toimittaja vuonna 1977.

3.12. Ulkomaankirjeenvaihtaja Rauli Virtanen: Kokemuksia kirjeenvaihtajana ympäri maailmaa.

Rauli Virtanen on suomalainen tietokirjailija, freelancetoimittaja, ohjaaja ja tuottaja. Hän on saanut tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon, Suomen Kuvalehden journalistipalkinnon, Urho Kekkosen 70-vuotisjuhlasäätiön tunnustuspalkinnon, Suomen Punaisen Ristin "Inhimillinen kädenojennus" -tunnustuksen, Puolustusvoimain sotilasansiomitalin ja Alfred Kordelinin palkinnon. Virtanen on raportoinut kymmeniltä kriisialueilta Vietnamin sodasta lähtien sekä matkustanut jokaisessa maailman itsenäisessä valtiossa.

Ke 18.12. Joulukahvit Villa Bredassa klo 17 ja Lumen Valon Mysterium -joulukonsertti Uspenskin katedraalissa klo 19 Helsingissä

Lauluyhtye Lumen Valo on yksi suomalaisen vanhan musiikin kantavia voimia. Ensiesiintymisestään vuonna 1993 lähtien yhtye on profiloitunut säestyksettömän renessanssimusiikin esittäjäksi ja edelläkävijäksi. Vuosien varrella kahdeksasta laulajasta koostuva Lumen Valo on laajentanut ohjelmistoaan kattamaan myös keskiajan, barokin ja oman aikamme musiikkia. Yhtye konsertoi säännöllisesti kotimaassaan, ympäri Eurooppaa, sekä Yhdysvalloissa.

Katso tarkemmin ilmoittautuminen Retket-sivulta!

JOULUJUHLAMME ON TÄYNNÄ. VOIT ILMOITTAUTUA VARALLE, KOSKA PERUUTUKSIA YLEENSÄ TULEE.