Liikuntapiirit

Liikuntapiirin tarkoituksena on koota senioreita yhdessä kävelemään, liikkumaan luonnossa, tutustumaan Kauniaisten historiaan ja nykyaikaan, tutustumaan luontoon ja toisiin senioreihin! 

Keskiviikkokävelyjen kokoontumispiste on Kauniaisten Terveysaseman alaparkkipaikka, josta lähdemme keskiviikkoisin klo 10. Liikuntapiiri on itseohjautuva. Useimmin kävelemme Kauniaisissa ja lähiympäristössä. Muutkin retkikohteet ovat mahdollisia toivomusten mukaan!


VUOSI 2023


Kuvassa suurin osa uusia kävelijöitä, osa oli jo ehtinyt lähteä suorinta reittiä kotiin.

20.9. käynnistyi uusi LYHYET KÄVELYT RYHMÄ. Mukana kävelemässä oli  yhteensä 16 senioria. Kävelymatka oli noin 2,5 km. Olemme iloisia, että näin paljon osallistujia oli mukana. Uusia seniorikävelijöitä on löytynyt presidenttimme esittämän haasteen mukaisesti.

20.9. Tänään kävelimme pidemmän matkan kävelyryhmän kanssa 6 kilometriä. Meitä oli mukana tällä kertaa tässä ryhmässä 9 senioria. Kävely sujui taas mukavasti jutellen. Kävelimme terveysasemalta Keran asemalle ja sieltä takaisin Kauniaisiin päin. 

13.9. Syyskauden ensimmäinen liikuntapiirikävely. Mukana 15 senioria. Kävely suuntautui Gallträskin ympäristöön ja matkaa kertyi noin viisi kilometriä.

SYKSY

Keskiviikkokävelyt alkavat 13.9.2023 perinteiseen aikaan klo 10 perinteisestä paikasta eli Terveysaseman alapihalta. Yritämme myös uudelleen käynistää lyhyemmän matkan kävelyryhmän, joka lähtisi samaan aikaa eli keskiviikkoisiin klo 10 ja lähtöpaikka tulisi olemaan kirjaston edessä.  Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumiset tähän uuteen ryhmään tästä Pirkolle! Presidentti Sauli Niinistö suosittelee 75V syntymäpäivänsä kunniaksi kävelyä ja kaupunkikin todennäköisesti järjestää Sauli-kävelyjä.

30.8 MOBO-rastit Aamuinen sade ja sääennusteet lienevät saaneet muut jäämään sisäharrastusten pariin ja se olikin ihan oikein. Suo oli märkä ja kivet ja kallio tosi liukkaita, joten minäkin tyydyyin vain ensimmäisiin rasteihin.

Tässä My MOBO-sivulta löytyvät "leimaukset":

Kauniainen Kasavuori

● 2 : 30.8.2023 10.13.34

● 1 : 30.8.2023 10.07.22

● START : 30.8.2023 10.02.07

my MOBO

My MOBO-sivulla näet MOBO-ratasi ja -tilastot.

Tilastoni

Käyttäjä: Eylitalo

● Leimaukset 51

● Rastit 36

● Ensimmäinen: maanantai 24. marraskuuta 2014

● Viimeisin keskiviikko 30. elokuuta 2023

24.5. Kevätkauden viimeinen liikuntapiiri kulttuurineuvos Clara Palmgrenin johdolla. Tällä kertaa kävelimme vain vähän, kun saimme tilaisuuden tutustua paikallishistoriaan, remontoituun  nuorisotaloon sekä koulumuseoon. Nuoriso-ohjaaja Jens esitteli meille vasta avattua nuorisotaloa. Clara ja Sylvi muistelivat aikaa, jolloin nuorisotalo toimi ruotsinkielisenä kouluna. Nuorisotalo on modernisoitu ja remontoitu todella upeaksi. Mielestämme nuorison nyt kyllä "kelpaa" harrastaa ja olla uudistetuissa tiloissa. Kuvassa oikealla yläkuvassa olemme nuorisotalon diskossa. Tällaista mummo- ja vaaridiskoa kaipaisivat senioritkin! Lopuksi vierailimme Claran kanssa vielä koulumuseossa, joka oli varsin mielenkiintoinen. Alarivin kuvat ovat koulumuseosta. Mahtava kiitos Claralle! Kyllä hän on kultturineuvoksen arvonimen ansainnut monikymmenvuotisella toiminnallaan Granin kulttuuriperinnön säilyttämiseksi. Mukana meitä oli 26 senioria.

17.5. Tänään kävelimme melkein saman lenkin kuin 3.5. eli kiersimme Kasavuoren luontopolun.  Kävelemässä oli tällä kertaa 11  henkilöä. Matkaa kertyi 6,8 km, ilma oli puolipilvinen ja lämpötila noin 11 astetta.  Osa senioreista meni kävelyn jälkeen taas syömään Villa Bredaan ja osa taas söi Granin K-supermarketin tarjoamaa lohikeittoa. Kiitos kauppias Jesper Lindqvist.


10.5. Teimme tänään liikuntapiirin kevätretken Suvisaaristoon. Menimme ensiksi kimppakyydein Bergön lintutornille. Sieltä oli hienot näköalat ympäri Espoota ja pidemmällekin. Sieltä lähdimme kävelemään Bergö-Ramsön luontopolulle noin kolmen kilometrin lenkin. Maasto oli vaihtelevaa, mutta ei liian vaikeakulkuista. Kierrettyämme luontopolun jatkoimme matkaa autoilla Ellenin mökille. Siellä ihailimme kauniita maisemia sekä söimme tietenkin eväitä. Ellenillä on kaunis mökki rauhoittavassa lomaparatiisissa. ELLEN, KIITOS retkestä ja kahvitarjoilusta.  - Retkellä oli mukana 27 senioria. Ilma oli aurinkoinen ja keväisen lämmin (noin14 astetta). Katso lisää kuvia retkeltä kuvagalleriasta tai suoraan tästä .

3.5. Tänään kiersimme Kasavuoren luontopolun. Kävelimme sieltä Koivuhovin asemalle ja matka jatkui Bredantietä pitkin Palokunnankujalle. Siinä erkaannuimme; osa meistå jäi syömään Villa Bredaan ja muut suuntasivat siitä kotia kohden. Kävelyllä oli tänään 18 senioria ja matkaa tuli noin 6,5 kilometriä. Lämpöasteita oli kahdeksan ja auringonpaisteessa tuntui jo todella lämpöiseltä.

26.4. Kävelimme  suurinpiirtein saman lenkin kuin edellisellä kerralla. Matkaa kertyi 6-7 kilometriä lähtöpaikasta riippuen. Yhteensä 22 senioria. Mukana kaksi uutta pariskuntaa. Tervetuloa mukaan Marketta ja Esko sekä Viri ja Asko!

19.4. Tarkoituksenamme oli kävellä kuntoportaille, mutta ylös ei päästy, koska portaat olivat osittain jäässä. Jatkoimme matkaa palloiluhallin, Bembölentien ja Urheilutien kautta takaisin keskustaan. Matkaa kertyi kuutisen kilometriä, liikuntapiiriläisiä oli mukana 18. Sää oli aurinkoinen, lämpötila 11 astetta.

12.4. Tänään meitä oli kävelemässä kauniissa kevätsäässä 18 senioria. Aurinko lämmitti jo mukavasti. Asteita oli 8 astetta. Lähdimme kävelemään  kohti Gallträskia. Siellä näimme kaksi joutsenta, jotka olivat hämmästyttävän kesyjä. Lenkkimme suuntautui Gallträskilta Helsingintielle. Kävelimme Anna-muorin tien kautta Keran asemalle ja sieltä matka jatkui tuttua reittiä pitkin Kauniaisiin. Kävelimme jälleen noin 6 km. Kävelijöihin liittyi tänään uusi jäsen eli Seija tervetuloa mukaan.

5.4. Kukkapuro -näyttelyyn tutustuminen. Meitä käveli Kauniaisista Tapiolaan 16 senioria, noin seitsemän kilometriä ja suurin osa bussilla takaisin. Emmassa joukkoomme liittyivät Leena ja Arto. Lopuksi kävimme lounaalla tai kahvilla.  Ainakin Ellen ja Hannele kävelivät molemmat matkat. Katso lisää näyttelykuvia tästä. Suosittelemme näyttelyvierailua!

29.3. Meitä oli kävelemässä 23 senioria. Kävelimme pidennetyn Ymmerstan lenkin ja matkaa kertyi kuutisen kilometriä.

22.3. Tänään 14 senioria käveli  +1 asteisessa räntäsateessa noin 7 kilometrin lenkin. Lähdimme kävelemään terveysasemalta Eteläistä Suotietä pitkin Gallträskille ja sieltä kävelytien kautta Helsingintielle, josta Kori- ja Köysitien läpi Turuntielle. Sieltä jatkoimme matkaa Kilonväylän varren kävelytielle (Kilonväylä on Kehä ll toiselta nimeltään). Käännyimme vielä Keran asemalle päin ja sieltä noustiin jyrkkä ylämäki, mikä on radan varren kävelytiellä ja sitä pitkin käveltiin Forsellesintielle, jonka kautta tulimme Kauniaisten keskustaan. Matka sujui taas aivan huomaamatta jutellessa toistemme kanssa. Tänään alkoi eduskuntavaalien ennakkoäänestys ja osa kävelijöistä kävi jo äänestämässä  kaupungintalolla.

15.3. Tänään kävely suuntautui kohti Glimsin kahvilaa. Lähdimme terveysasemalta Asematielle sekä siitä Kylpylän- ja Bembölentien kautta Glimsiin. Siellä osa söi lohikeittoa ja muut nauttivat kahvilan muista suolaisista ja makeista antimista. Takaisin tulimme suunnilleen samaa reittiä. Mukana oli 19 senioria aurinkoisessa säässä (+1 aste) ja matkaa kertyi noin 7,5 km. Tiet olivat paikoin sulat, mutta Glimsin kahvilan edusta oli tosi jäinen.

8.3. Naistenpäiväkävely. Irmeli ja Sylvi sekä Erkki ja Kirsti kävelivät toistensa hyvässä seurassa, raikkaassa ilmassa ja auratuilla teillä  reippaasti  Gallräskin ympäri. Monet liikuntapiiriläisistä olivat Mikkeli - Lahti -retkellä samanaikaisesti.

1.3. Kävelimme aurinkoisessa, muutaman pakkasasteen säässä Gallträskin pohjoispuolta Mariantien päähän ja sieltä takaisin keskustaan radan varren kävelytietä. Toivotamme tervetulleeksi uuden liikuntapiiriläisen Eija Gillbergin. Kävelemässä 20 senioria. Matkaa kertyi kuutisen kilometriä.

22.2. Pakkasesta (- 11 astetta ) tai koululaisten talvilomaviikosta johtuen meitä oli tällä kertaa vain kahdeksan senioria kävelyllä. Kuljimme terveysasemalta Gallträskin rannan kautta Kavallintielle, josta Kandidaatin- ja Maisterintien kautta Ingaksenkujalle ja Anna-muorintien kautta kehä kakkosen yli Keran asemalle ja sieltä Hiidentietä ja Forsellesintietä pitkin Gresantielle, josta jokainen lähti omaan suuntaan kotia päin. Matkaa kertyi yhteensä noin kuusi kilometriä. Aurinko lämmitti meitä ja saimme punaiset posket sekä iloisen mielen.

15.2. Tänään tapasimme terveysaseman alaparkkipaikalla, mutta normaalista tavasta poiketen pyrimme seisomaan nurmikolla, että autot pääsivät ohittamaan meidät paremmin. Tämän takia invataksikuski ohittaessaan peukutti meille. Meitä oli lenkillä l9 senioria. Sää oli melko aurinkoinen ja asteita oli nolla. Tiet olivat jo melkein kokonaan jäättömät. Mentiin Mäntymäentieltä Kasavuorentielle ja sieltä Yrjö Liipolantielle, Bredantielle ja Koivuhovin aseman kautta Ullanmäentielle.Thurmaninpuiston parkouralueen kohdalla erkaannuttiin eri suuntiin. Osa lähti siitä suoraan kotiin ja osa meni lounaalle Villa Bredaan. Kävelyä kertyi tänään noin viitisen kilometriä. Aika monella oli myöhemmin tänään laulupiiri ja muutamilla illalla vielä teatteri.  Kyllä oli taas rentouttavaa kävellä yhdessä.

8.2. Liikuntapiiriläiset kävelivät tänään mukavassa säässä (+3 astetta)noin 5,5 km. Meitä oli  liikkeellä tällä kertaa 23 senioria. Kävelimme Eteläistä Suokujaa sekä -Suotietä pitkin Pohjoiselle Heikelintielle. Turuntienportin kautta kävely jatkui Lindstedtintielle, Kavallintielle ja Kandidaatintieltä Maisterintielle ja sieltä Helsingintien kautta kotiinpäin. Kaikki löysivät itselleen juttuseuraa. Oli mukava taas kävellä tutussa porukassa.

1.2. Tällä kertaa 20 hengen liikuntapiirin lenkki suuntautui Kylpylän- ja Bembölentietä pitkin kohti Glimsin kahvilaa. Siellä nautittiin edulliset kahvit ja laskiaispullat ym. Glimsistä lähdettiin vähän eri aikoihin sekä reittivalinnoin kohti kotia. Matkaa tuli edestakaisin noin 7 kilometriä. Sää oli hyvä, mutta ihan loppuvaiheessa alkoi hieman sadella lunta. Ilman lämpötila oli noin +1 aste. Oli taas rentouttava lenkki mukavassa seurassa. Mukana oli myös uusi liikuntapiiriläinen Kirsi, tervetuloa mukaan! Osa kävelijöistä kävi vielä lenkin päätteeksi lounaalla Villa Bredassa.

25.1. Tänään kävelimme hyvin liukkaassa kelissä +3 asteessa. Välillä vähän ripotteli vettä. Meitä oli 21 senioria ja yksi koira. Menimme uimahallin ja Työväen Akatemian kautta Törmäniityntielle ja Viherlaakson kohdalta jatkettiin Helsingintielle ja sieltä Gallträskin rantaa pitkin terveysasemalle. Matkaa kertyi yhteensä noin 7 kilometriä.

18.1. Liikuntapiiriläiset kävelivät tänään terveysasemalta Helsingintietä Viherlaaksoon ja sieltä kehä II:n reunustan kävelytietä pitkin Raamattuopistolle, jossa osa erkani kotiinpäin. Tänään oli 20 henkilöä mukana. Matkaa kertyi +3 asteen hyvässä säässä noin 7,5 kilometriä.  Yhdeksän reippailijaa meni vielä yhdessä syömään Villa Bredaan. Siellä oli mukava jatkaa keskusteluja ja nauttia hyvästä ruoasta.  

11.1. Vuoden 2023 liikuntapiirin kävelyt alkoivat  +3 asteessa ja pienessä tihkusateessa sekä erittäin liukkaassa kelissä.  Meitä oli kuitenkin 14 senioria uskaltautunut lähtemään kävelylle ja vaihtamaan kuulumisia. Reittimme kulki terveysasemalta Gallträskin rannan kautta Pohjoista Heikelintietä Vanhalle Turuntielle ja sieltä Asematietä pitkin terveysasemalle. Matkaa kertyi noin 5 kilometriä.

VUOSI 2022

14.12. Meillä oli liikuntapiirin glögi- ja nyyttikestiretki Kasavuoren laavulle. Kävelimme sinne terveysasemalta kovassa pakkasessa (-12 astetta), mutta muuten aivan ihanassa talvisessa auringonpaisteessa. Oli erityisen kaunista kahden päivän lumipyryn jälkeen. Meitä odotti laavulla Perttulan Pekka, joka oli Ylitalon Erkin kanssa keittänyt glögit meille isossa nokipannussa. Suurkiitokset Pekalle ja Erkille! Meitä oli nuotiolla18 henkilöä ja koira viettämässä rentouttavaa glögitilaisuutta. Glögi lämmitti sopivasti ja söimme kaikenlaisia herkkuja, mitä jokainen oli tuonut mukanaan. Meillä oli todella hauska ja tunnelmallinen hetki olla yhdessä laavulla ennen joulua.  Matkaa kertyi noin 6 kilometriä.                                                                                  Kuvagalleriassa on lisää kuvia.                                                                                                        Hyvää joulua kaikille!                                                                                                 Liikuntapiiri jatkaa kävelyitä 11.1.2023 

7.12. Kävelimme vähäisessä lumisateessa terveysasemalta Kauniaisten haustausmaalle katsomaan seppeleitä, jotka oli laskettu itsenäisyyspäivänä Kauniaisten hautausmaan sankarihaudalle. (Katso kuvagalleriasta itsenäisyyspäivän kuvat). Sieltä jatkettiin kävelyä Kasavuoren luontopolulle. Paikoin oli vähän liukasta. Kävelemässä oli 12 senioria + Anne Huoponen, joka alkaa johtaa keväällä alkavaa laulupiiriä ja mukana oli tietenkin myös meidän koiraystävämme. Matkaa kertyi taas yli 6,5 kilometriä.

30.11. Liikuntapiirin kävelyretki suuntautui Tapiolan Emmaan, johon matkaa kertyi noin 6 km. Meitä oli yhteensä 19 senioria ja matka taittui mukavasti jutellen. Näyttelykeskus WeeGeellä käytiin katsomassa Björn Weckströmin korunäyttelyä, Kello- ja korumuseota, Collection Kakkonen näyttelyä. Myös Mauri Kunnaksen piirroshahmot ja esineistö täyttivät yhden salin. Kaikki näyttelyt olivat hienoja. Lopuksi kävimme syömässä Cafe Zoceriassa Emman tiloissa. Näyttelyn jälkeen muutama seniori vielä käveli takaisin Kauniaisiin, jolloin matkaa kertyi yli 12km. Suurin osa tuli bussilla takaisin kotiin. 

23.11. Kiertelimme Gallträskin  kautta Helsingintielle ja sieltä kävelimme radanvartta pitkin Keran asemalle ja toista puolta takaisin  Kauniaisiin.   Meitä oli 17 kävelijää ja koira mukana. Lopuksi pysähdyimme ihailemaan jouluvaloja, jotka kaunistivat Forsellesintien varrella olevan talon rappukäytävää. Kiitos Ellen, että esittelit meille , miten syksyn hämärinä päivinä voi saada valoa pimeään. Matkaa kertyi noin kuusi kilometriä.

16.11. Tänään oli 20 senioria ja koira kävelemässä. Aluksi satoi hieman räntää, mutta maa ei tullut kuitenkaan valkoiseksi. Kävelimme ympäri Kauniaista ja matkaa kertyi noin 5-6 kilometriä. 


9.11. Syksyisessä, mutta lämpimässä säässä kiersimme Kasavuoren kuntopolun. Meitä oli 20 senioria kävelemässä ja koira. Matkaa kertyi reilu 5 kilometriä. Lopuksi osa kävelijöistä meni syömään lounaan Villa Bredaan. Ruoka oli erittäin hyvää ja edullista.

2.11. Keskiviikkokävelyllä ennätysmäärä senioreita, yhteensä 24. Teimme tutun Ymmerstan lenkin n. kuusi kilometriä. 

Päätimme yhdessä jatkaa lounaskävelyjä lähiympärisistössä, vierailla Björn Weckströmin näyttelyssä Tapiolan Kellomuseossa ja järjestää jouluglögit Kasavuoren laavulla. Päivämääristä informoimme sähköpostitse.

25.10  Seniorikävelyllä 19 senioria. Matkaa kertyi noin seitsemän kilometriä.

Söimme lounaan Työväen Akatemian ravintolassa ja joukkoomme liittyi vielä kaksi senioriherraa.

KASAVUOREN VALLOITTAJAT

19.10. Syyslomaviikolla seniorikävelyllä Kasavuoren kuntopolulla.

Löysimme ja valloitimme Kasavuoren huipun.

Kävelyreissulla oli  mukana 11 senioria ja matkaa kertyi seitsemän kilometrä.

12.10. Tänään aurinkoisessa säässä oli kävelemässä18 senioria. Kävimme katsomassa uudenlaisia puurakenteisia taloja Kauniaisten sekä Espoon puolella.Talot sijaitsevat Gallträskin ympäristössä. Kävelyä tuli vajaa 5km. 


5.10. Kävelimme Bredan kautta Ymmerstaan ja sieltä kotiin. Meitä oli 16 senioria sekä 1 koira mukana kävelemässä. Välillä hieman sateli, mutta se ei meidän menoa haitannut. Puissa oli kaunista ruskaa vieläkin. Matkaa tuli yhteensä tasan kuusi kilometriä. 


28.9. Patikoimme Kasavuoren polkuja kierrellen Glimsin kahvilaan, missä nautimme maukkaat pullakahvit. Syysaurinko pilkisteli, mustikanvarvut loistivat violetteina, puitten lehdet keltaisina ja punaisina. Mukana oli 16 reippailijaa. Osa porukasta kiersi paluumatkalla kuntoportaitten kautta, matkaa kertyi yhteensä 7-8 km.


Liikuntapiiriläiset 28.9.

21.9. Teimme Kasavuoren kuntopolkukierroksen. Ruskan värit olivat upeat aurinkoisessa säässä. Mukana 15 senioria. Toivotimme uuden liikuntapiiriläisen Tarjan tervetulleeksi ryhmään. Kävelymatkaa kertyi 5-7 km lähtöpaikasta riippuen.

14.9. Käynnistimme syyskauden keskiviikkokävelyt. Kiersimme ensin Gallträskin ja jatkoimme matkaa Heikelintietä Vanhalle Turuntielle ja sieltä Bembölentielle ja Asematielle. Matkaa kertyi noin 5 km. Mukana 12 senioria. Mukavaa oli kävellä yhdessä ja oli sateetonta. 

Omatoimista liikuntaa kesäksi! Geriatrialääkärit suosittelevat meille liikuntaa ja aivojumppaa, tässä olisi sitä tarjolla. Klikkaamalla alla olevaa 3 otsikkoa aukeaa niihin liittyvät sivut. Aivojumppaa on sovellusten ja karttojen lataaminen kännykkään. Tarkentavaa tietoa saatte soittamalla minulle Erkki Ylitalo p. 0405066079

Toukokuussa julkaistiin Grani50 kävely reitit!

Nikon puuveistokset ovat merkitty kartalle!

Kasavuoren MOBO-rastit!

Grani50rastit
Veistoskartat
Mobo

18.5. kevätkauden viimeinen kävely  kimppakyydein teimme Porkkalanniemeen!  Mukana 15 senioria ja 1 koira! Reittikartan tekstiosasta näkyy, että kuljimme mäkisessä maastossa.

Porkkalan nimen kärjessaä oli monia kalastajia ja muutamin lintubongareita, vaikka ARKTIKA muutto on jo ohi. Mustia rantakäärmeita oli useita rantavedessä, muinaishauta lähellä telegrafberget'iä, jossa huipun yli kulki vain yksi puhelinjohto muistuttamassa aikaisemmista viestintäajoista!

Tässä  kolme linkkiä, joissa on reittiselostusta Pampaskatanin ja Telegrafbergetin taipaleista, Porkkalan luontopuluista ja luontaretkeilijän kertomus tästä alueesta.

11.5. Sääennusteen takia siirrämme täksi päiväksi sovitun Porkkalan retken viikolla eteenpäin ja kävelimme "perinteisen" paikalliskävelyn!

Tänään meitä oli kävelemässä 14 senioria ja yksi koira. Kävelimme pujottelumäen kuntoportaille ja portaista oli lumi sulannut. Äänestimme siitä, kävelläänkö portaat ylös- tai alaspäin. Äänestyksen jälkeen päädyttiin kävelemään portaat vain alaspäin. Kiersimme Kasavuoren kuntopolkua ja sieltä kotiinpäin. Matkaa kertyi Granin ostarilta laskettuna lähes 6,5 km.

11.5. Sääennusteen takia siirrämme täksi päiväksi sovitun Porkkalan retken viikolla eteenpäin ja kävelemme "perinteisen" paikalliskävelyn!

Tänään meitä oli kävelemässä 14 senioria ja yksi koira. Kävelimme pujottelumäen kuntoportaille ja portaista oli lumi sulannut. Äänestimme siitä, kävelläänkö portaat ylös- tai alaspäin. Äänestyksen jälkeen päädyttiin kävelemään portaat vain alaspäin. Kiersimme Kasavuoren kuntopolkua ja sieltä kotiinpäin. Matkaa kertyi Granin ostarilta laskettuna lähes 6,5 km.


4.5. Öisen pikkupakkasen jälkeen aurinko lämmitti 10 reippaan seniorin kävelylenkkiä. Tarkoitus oli katsastaa pujottelumäen kuntoportaat, mutta jätimme toiseen kertaan, koska portaat olivat vielä liian vaarallisessa kunnossa paksun jäisen lumen takia. Matkaa kertyi kuitenkin noin 6.5 km.

27.4. Tällä kertaa kiersimme viileässä säässä Kasavuoren luontopolun; polulla oli paikoitellen vielä jäisiä ja lumisia kohtia. Meitä oli yhteensä 17 senioria sekä 2 koiraa. Lenkillä oli pituutta Granin ostarilta laskettuna 6,6 km. 

20.4. Kävelimme keväisessä säässä 13 seniorin +1 koiran kanssa Ymmerstan kautta kotiin. Matkaa kertyi noin 5 km. 

13.4. Kävelimme mukavan lämpöisessä aurinkoisessa säässä, matka runsas kuusi kilometriä ja 18 senioria mukana.

6.4. Kävelimme Kauniaisista radan vartta Karamalmin kautta Keraan ja sieltä radan toista puolta takaisin Kauniaisiin. Kävelyllä oli mukana 15 senioria ja kaksi koiraa. Matkaa kertyi yhteensä noin 6,5 km. Paikoitellen oli aika liukasta eilisen myrskyn jäljiltä.

30.3. Menimme kävellen Tapiolaan Emmaan katsomaan maailmankuulun ranskalaisen kuvataiteilijan Daniel Burenin värikästä labyrinttinäyttelyä. Mukana labyrinttikävelyllä 22 senioria. Matka oli 6,3 km ja ainakin 3 senioria käveli vielä paluumatkankin.

Katso lisää kuvia tästä

23.3. Keskiviikkokävelyllä runsas tusina jäsentä (14). Kävelimme noin kuusi kilomeriä. aurinkoinen sää. Nastakengät vielä jaloissa.

16.3. Aurinkoisessa säässä 16 keskiviikkokävelijää. Palasimme lenkiltä Gallträskin jään kautta. Uusi jäsenemme Ellen Laakso oli kävelemässä kanssamme, tervetuloa mukaan Ellen!

9.3. Liikuntapiirissä mukana 13 senioria. Kävelimme kolme kilometriä.

2.3. Keskiviikkokävelyllä 18 senioria. Nastakenkiä tarvittiin hyvin liukkaalla Ymmerstan lenkillä. Matkaa noin kuusi kilometriä.

23.2. Viisi kävelijää hiihtolomaviikolla.

16.2. Kävelyllä oli mukana 17 senioria, matkan pituus 5 km. Pistäydyimme Ahvenanmaa-näyttelyssä kirjaston galleriassa kävelyn jälkeen.

9.2. Keskiviikkokävelyllä tänään 25 henkilöä ja kävelimme noin 5 km. Uusi jäsen Auli liittyi joukkoomme, tervetuloa!

2.2. Meitä oli mukana tänään kauniissa talvisäässä 20 kävelijää. Kävelyymme osallistui yksi uusi, tämän vuoden alussa senioreihin liittynyt jäsen. Toivotimme Astan tervetulleeksi mukaan. Kiersimme Keran lenkin, runsaat 5 km oli matkan pituus.

26.1. Liukkaalla kelillä 13 reipasta seniorikävelijää. Kiersimme Gallträskin, matkaa kertyi noin 4 kilometriä.

19.1. Keskiviikkokävelyllä 19 senioria Peuramäkeä kiertämässä, reittitiedot ja kartta oikealla puolella.


12.1. Kävelimme Ymmerstan lenkin, mukana 20 senioria, 5-7 km. Lopuksi osa porukasta kävi äänestämässä ja vaalikahvilla.


 =============================================

Liikuntapiirin aikaisempia retkikohteita löytyy täältä!