Retket


20.-23.5. ja 30.5.-2.6. Retket Ahvenanmaalle

Retkikuvia löytyy runsaasti kuvagalleriastamme.
Kuvassa Bregenzin satama

ULKOMAANMATKA BODENJÄRVELLE JA ALPEILLE 2.-7.9.2022

Järjestämme kuusi päivää ja viisi yötä kestävän matkan Bodenjärvelle ja Alpeille 2.-7. syyskuuta. Vastuullinen matkanjärjestäjä on Olympia Kaukomatkatoimisto.

Alppien lumihuippuiset vuoret ja kirkkaansininen Bodenjärvi ovat lumoava matkayhdistelmä. Keski- Euroopan kolmanneksi suurin järvi ja sen ympäristökaupungit tarjoavat silmiä hiveleviä maisemia. Matkalla tutustumme Bodenjärven ympäristöön ja vierailemme neljässä Keski-Euroopan maassa.


Lennämme suorilla Finnairin lennoilla Helsingistä Zürichiin ja takaisin. Retkeilemme tilausbussilla ja laivoilla. Asumme koko matkan ajan yhdessä hotellissa Itävallan Bregentzissä. Meillä on suomalainen matkanjohtaja koko matkan ajan tai kaksi matkanjohtajaa, jos lähtijöitä on yli 30 henkilöä. Matkalle mahtuu 40 henkilöä.


Matkan hinta per henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa:

Kun ryhmässä on: 16 – 25 matkustajaa 2.340 euroa, 26 – 35 matkustajaa 2.220 euroa ja 36 – 40 matkustajaa 2.100 euroa. Lisämaksu yhden hengen huoneesta on 260 euroa. Matkatoimisto lähettää ilmoittautuneille ennakkomaksulaskut toukokuussa sähköpostitse.


KSS järjestää yhteisen kuljetuksen lentokentälle ja takaisin. Yksityiskohtiin palaamme elokuussa.


Matkaohjelman, hintaerittelyn sekä maksu- että peruutusehdot löydät
tästä. Ilmoittaudu klikkaamalla tästä tai retket@kssry.fi . RETKI ON TÄYNNÄ!

Maksattehan retkimaksut vasta eräpäivänä. Tämä helpottaa huomattavasti maksujen tarkistamista. Yhdistys ei voi palauttaa retkimaksua retkelle ilmoittautuneille maksun eräpäivän jälkeen, ellei peruuttaneen tilalle löydy toista lähtijää. Joudumme maksamaan retkikulut palvelujen tuottajille kaikista ilmoittautuneista etukäteen.

Otamme mielihyvin vastaan retkiehdotuksia, retket@kssry.fi tai soittamalla Pirkko Perttula 050 518 1130.

Muistathan ilmoittaa matkanjärjestäjälle, jos haluat retkillä erityisruokavalion.

Retkille lähtijöille tiedoksi: Jos osallistujalla on vaikeuksia selviytyä omin avuin, hänen tulee ottaa mukaan oma avustaja. Avustajan ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen ja avustaja maksaa normaalin osallistumismaksun.

Matkavastaava Pirkko Perttula, puhelin 050 518 1130, email retket@kssry.fi


Yhdistyksen retkille osallistuminen on vapaaehtoista eikä yhdistys ole vakuuttanut jäseniään.
Linkki aikaisemmille retkille.