Retket

REPIN-näyttely Ateneumissa to 20.5. klo 11.15 kokoontumisrajoitukset huomioiden (huom. uusi aika!)

Tutustumme Ateneumin taidemuseossa kansainvälisen mestarin, taidemaalari Ilja Repinin (1844–1930) näyttelyyn. Repin on Venäjän kuuluisin taidemaalari ja myös suomalaisten rakastama: hänen ateljeekotinsa oli Suomen puolella Terijoen Kuokkalassa . Osallistumme aluksi puolen tunnin yhteiseen näyttely-esittelyyn Ateneum-salissa ja sen jälkeen tutustumme näyttelyyn omatoimisesti.

Julkaisemme yksityiskohtaiset retkitiedot myöhemmin. Ennakkoilmoittautumiset klikkaamalla tästä ! Voit myös ilmoittautua sähköpostitse retket@kssry.fi tai puhelimitse 050 518 1130 (Pirkko Perttula).Suunnitelmissa loppukeväälle ja kesälle

UNESCOn maailmanperintöretki Suomenlinnaan

10.-12.8. Kolmen päivän retki Porin seudulle, Vaasaan ja Merenkurkun saariston UNESCOn maailmanperintökohteeseen, kaksi yötä Vaasassa, tilausbussilla


Retkivastaava Pirkko Perttula, retket@kssry.fi tai 050 518 1130.Retki-ilmoittautumisessa on otettu käyttöön uusi "helppo" tapa käyttäen Google-lomaketta, jolloin ilmoittautuneista saadaan "automaattisesti" taulukko! Sähköposti ja puhelinilmoittautumisessa Pirkon pitää käsin koota tiedot. Huomaa, että lomakkeella voi ilmoittaa vain yhden lähtijän kerrallaan, maksut voi suorittaa samalla tilinsiirolla useampi lähtijä!

Maksattehan retkimaksut vasta eräpäivänä. Tämä helpottaa huomattavasti maksujen tarkistamista. Yhdistys ei voi palauttaa retkimaksua retkelle ilmoittautuneille maksun eräpäivän jälkeen, ellei peruuttaneen tilalle löydy toista lähtijää. Joudumme maksamaan retkikulut palvelujen tuottajille kaikista ilmoittautuneista etukäteen.

Otamme mielihyvin vastaan retkiehdotuksia, retket@kssry.fi tai soittamalla Pirkko Perttula 050 518 1130.

Muistathan ilmoittaa matkanjärjestäjälle, jos haluat retkillä erityisruokavalion.

Retkille lähtijöille tiedoksi: Jos osallistujalla on vaikeuksia selviytyä omin avuin, hänen tulee ottaa mukaan oma avustaja. Avustajan ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen ja avustaja maksaa normaalin osallistumismaksun.

Matkavastaava Pirkko Perttula, puhelin 050 518 1130, email retket@kssry.fi

Linkki aikaisemmille retkille.