Ajankohtaista

Ajankohtaista asiaa ja viimeaikaisia lisäyksiä sivuillamme!

Osallistu Kaunis Grani lehden lukijakyselyyn tästä klikkaamalla!

Jäsenistön toivomuksesta on kehitteillä ILMOITUSTAULU, johon kuka tahansa meista voi laittaa esimerkiksi menovinkin, lenkille lähtö ehdoituksen, yhdessä syömään, apua tai neuvoa kaivataan tms. ilmoituksen. Vinkkejä sen toteuttamiseen kaivataan, tämän hetkisiä verioita voit katsoa täällä , kokeilla voit täältä!

Kuvagalleriassa on jo Kirja-retken kuvia ja Montenegro-matka sekä kaksi albumia, Juhlakonsertti ja arvovuosijuhla ja sen valmistelu !

Jäseniltä toivotaan kirjoituksia ajankohtaisista tai muuten senioreita kiinnostavista aiheista mielipidepalstalle!

Ensimäisenä siellä Seppo Ruotsalaisen "Vanhusten kiusaaminen"!

Alleviivatut sanat ja sivussa olevat kuvat toimivat linkkeinä, joita klikkaamalla aukeaa uusi sivu, jossa on tarkempaa tietoa!

Jäsenistön toivomuksesta on kehitteillä ILMOITUSTAULU, johon kuka tahansa meista voi laittaa esimerkiksi menovinkin, lenkille lähtö ehdoituksen, yhdessä syömään, apua tai neuvoa kaivataan tms. ilmoituksen. Vinkkejä sen toteuttamiseen kaivataan, tämän hetkistä versiota voit katsoa täällä ! Jos olet kiinnostunut lisäämän omia juttuja ilmoitustaululle, lähetä viesti kss.gapps@kssry.fi ! Tämä rekisteröinti vaatimus tietosuoja syistä.


Seuraavat omat tapahtumat:

14.11. Espoon kaupunginteatteri RAKKAUSKIRJEITÄ

19.11 Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous ja toimittaja Jake Nyman: Kielletyt levyt

3.12. Ulkomaankirjeenvaihtaja Rauli Virtanen: Kokemuksia kirjeenvaihtajana ympäri maailmaa.

Ke 18.12. Joulukahvit Villa Bredassa klo 17 ja Lumen Valon Mysterium -joulukonsertti Uspenskin katedraalissa klo 19 Helsingissä

Lähiseudun muut Senioreita kiinnostavat tapahtumat:

14.11klo 18 Paavo Castrén: Pappilan poika Kirjasto

16.11 klo 19 Grani Big Band & Elina Virtanen & Jay Kortehisto

26.11 klo 18 Suomen hallituksen ensimmäinen puoli vuotta

28.11 klo 17 Tavataan torilla! Joulukauden avaus

Kauniaisten seurakunnan toimintaa

Maanantaikahvila aloittaa Sebastoksessa 9.9.-2.12. klo 13.00

Vartin hartaus maanantaisin Sebastoksessa 9.9.-2.12 klo 12.45-13

Hyvän tuulen ystäväkerho kokoontuu joka toinen tiistai kirkon yläsalissa klo 13-14.30

12.11. Iloa ja viisautta vanhoista kirjoista, pastori Leena Ravantti

26.11. Retki Viikkiin ja Malmille

10.12. Puurojuhla

Kuvassa vasemmalta oikealle puheenjohtaja Kai Lähdesmäki, matkaorganisaattori Pirkko Perttula ja sihteeri Anna-Liisa Lehikoinen.


Villa Breda etsii vapaaehtoisia

Ota yhteys toiminnanohjaaja Saila Helokallioon, saila.helokallio@kauniainen.fi tai puh 050308 2452. Tutustu myös vapaaehtoistyo.fi ja sieltä Kauniaisten paikallissivuille. Sitä kautta voit myös ilmoittautua vapaaehtoistehtäviin niin Villa Bredaan, kuin muihinkin Kauniasten vapaaehtoistehtäviin.

Jos Sinulla on kuvia retkiltämme ja haluat jakaa ne muidenkin nähtäväksi, ota yhteyttä p. 0405066079 tai erkki@ylitalot.net


Ohjeita päivitettyjen nettisivujemme lukemiseen!

Alleviivatut sanat ja rivit ovat linkkejä, joita klikkaamalla aukea uusi sivu !

Perussyy päivitykselle oli Google Sites'in uusi versio, mutta olihan jo muutenkin aika päivitellä ja selkiyttää sivut! Palaute ja ehdoitukset tervetulleita, p. 0405066079 tai erkki@ylitalot.net


Oletko jo Facebook’issa?

Haluatko liittyä Kauniaisten Suomalaiset Seniorit ry - salaiseen ryhmään? Oletko kiinnostunut Facebook’ista ja harkitset liittymistä? Haluatko pienryhmäopastusta Tiistaikokousten jälkeen Villa Junghansissa? Jos vastaus on KYLLÄ, laita viesti Erkki Ylitalolle p. 0405066079 tai erkki@ylitalot.netPikaopas Facebook'ista ja siihen liittymisestä tässä!

Arvovuosijuhlassamme 15.1.2019

Raili Pirttimäen JUHLAPUHE ja Seppo Ruotsalaisen KIITOSPUHE ovat nyt "yleisön pyynnöstä" luettavissa klikkaamalla viereisiä kuvia!


Puheet olisivat ansaineet videokuvauksen.