Ajankohtaista

Valtioneuvoston uusimmasta 23.6 antamasta tiedoitteestä "meitä" koskeva osuus:

Suositus yli 70-vuotiaiden fyysisten kontaktien välttämisestä puretaan

Valtioneuvosto ei enää anna tiettyyn ikärajaan perustuvaa suositusta fyysisten kontaktien välttämisestä. Lähikontakteissa on kuitenkin hyvä noudattaa edelleen pidättyvää linjaa yksilöllistä harkintaa käyttäen, ottaen huomioon henkilön kokonaistilanne ja yksilölliset riskitekijät.

Lähikontaktien välttämisellä on onnistuttu suojaamaan ikääntynyttä väestöä koronavirustartunnoilta. Suosituksen käytännön toteutuksesta on kuitenkin aiheutunut hyötyjen lisäksi myös kielteisiä vaikutuksia 70 vuotta täyttäneiden henkilöiden fyysiselle, psyykkiselle ja sosiaaliselle hyvinvoinnille ja toimintakyvylle.

Sosiaali- ja terveysministeriö ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos antavat tarvittaessa toimivaltansa puitteissa hygienia- ja muita ohjeita, joilla ikääntyneiden tartuntariskiä voidaan pienentää.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


KSS ry:n syyskausi 22.6.2020

Hyvät Kauniaisten Suomalaisten Seniorien jäsenet,

Koronavirusepidemia on saatu Suomessa hallintaan. Sen vuoksi Valtioneuvosto on 17.6. antanut uudet kokoontumissuositukset. Tässä linkki Valtioneuvoston tiedotteeseen.

Toimintamme käynnistyy jälleen syyskuussa edellyttäen, että epidemia pysyy edelleen hallinnassa. Viranomaisten uudet ohjeet sallisivat yhdistyksemme tiistaitapaamisten kaltaiset tilaisuudet sisätiloissa.

Syksyn kuluessa käynnistynee teatterien, konserttien, museoiden ja muiden yleisölle avointen kohteiden toiminta lähes entiseen tapaan. Voinemme myös aloittaa yhteiset retket, tartuntariskin edelleen huomioon ottaen.

Tiedotamme elokuussa tarkemmin syksyn tapahtumista.

Mukavaa kesän jatkoa teille kaikille!

Kai Lähdesmäki puheenjohtaja

Parhain terveisin Kauniaisten Suomalaiset Seniorit ry hallitus

Kai Lähdesmäki, puheenjohtaja@kssry.fi, 040 575 5630

Hellevi Kekäläinen, talous@kssry.fi, 040 045 7460

Pirkko Perttula, retket@kssry.fi, 050 518 1130

Anna-Liisa Lehikoinen, sihteeri@kssry.fi, 040 590 6640

Arto Kivisaari, isanta@kssry.fi, 040 505 1003

Alpo Tonteri, isanta@kssry.fi, 050 577 6238

Leena Varpela, emanta@kssry.fi, 050 547 4460

Tarja Salmelin, emanta@kssry.fi, 040 555 1675


Hyvät Kauniaisten Suomalaiset Seniorit ry:n jäsenet

Olemme kaikki tietoisia koronavirustilanteen vakavuudesta erityisesti meille senioreille. Olen ollut yhteydessä kaupunginjohtaja Masariin, joka kehotti KSSry:tä pidättäytymään jäsenkunnan tapaamisista toistaiseksi.

Jäsenistömme turvallisuuden vuoksi yhdistyksen hallitus on haikein mielin päättänyt peruuttaa jo aiemmin peruutettujen tapahtumien lisäksi toukokuunkin tapahtumat. Näin ollen kaikki kevätkauden 2020 tapahtumat, niin tiistaitapaamiset, retket kuin konserttikin on peruutettu samoin harrastepiirien kokoontumiset.

Tiedotamme yhdistyksen toiminnan jatkumisesta pääsiäisen jälkeen. Sääntömääräinen kevätkokous pidetään, kun koronavirustilanne on rauhoittunut.Olemme pahoillamme peruutuksista, mutta terveyden ja sen ylläpidon tulee mennä kaiken muun edelle. KSSry:n hallitus toivoo, että olemme uudessa ja paremmassa tilanteessa pääsiäisen jälkeen.

Yhteistyöterveisin Kauniaisten Suomalaiset Seniorit ry Kai Lähdesmäki puheenjohtaja

Seuraavat omat tapahtumat:

24.3.2020 Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous ja

toimittaja Rauli Virtanen: Meidän miehemme maailmalla

7.4.2020 Kaupunginjohtaja Christoffer Masarin tilannekatsaus

16.4. Unescon maailmanperintöretki Suomenlinnaan

23.4.2020 klo 19.00 Espoon Kulttuurikeskus, Tapiolasali, April Jazz -konsertti

Jos Sinulla on kuvia retkiltämme ja haluat jakaa ne muidenkin nähtäväksi, ota yhteyttä p. 0405066079 tai erkki@ylitalot.net


Ohjeita päivitettyjen nettisivujemme lukemiseen!

Alleviivatut sanat ja rivit ovat linkkejä, joita klikkaamalla aukea uusi sivu !

Perussyy päivitykselle oli Google Sites'in uusi versio, mutta olihan jo muutenkin aika päivitellä ja selkiyttää sivut! Palaute ja ehdoitukset tervetulleita, p. 0405066079 tai erkki@ylitalot.net


Oletko jo Facebook’issa?

Haluatko liittyä Kauniaisten Suomalaiset Seniorit ry - salaiseen ryhmään? Oletko kiinnostunut Facebook’ista ja harkitset liittymistä? Haluatko pienryhmäopastusta Tiistaikokousten jälkeen Villa Junghansissa? Jos vastaus on KYLLÄ, laita viesti Erkki Ylitalolle p. 0405066079 tai erkki@ylitalot.netPikaopas Facebook'ista ja siihen liittymisestä tässä!