Ajankohtaista


Ajankohtaista asiaa ja viimeaikaisia lisäyksiä sivuillamme!

Vanhusneuvoston kokousraportti on lisätty omalle välilehdelle.

Kuvagalleriaa on täydennetty viimeeksi Aalto Kotitalo ja Ateljee Munkkiniemessä !

Alleviivatut sanat ja sivussa olevat kuvat toimivat linkkeinä, joita klikkaamalla aukeaa uusi sivu, jossa on tarkempaa tietoa!

Haemme teatteri/oopperavastaavaa

Yhdistys toivoo, että jäsenkunnastamme löytyy henkilö, joka tulisi hoitamaan teatteri/oopperavastaavan tehtäviä syyskauden 2019 kulessa. Hänen tehtäviinsä kuuluu valita kullekin kaudelle 3 - 4 teatteri/oopperaesitystä, hoitaa

lippuvaraukset ja niiden maksut sekä toimittaa liput lähtijöille. Mikäli olet kiinnostunut tästä vapaaehtoistyöstä ota yhteys Pirkko Perttulaan, retket@kssry.fi tai 050 518 1130 tai Anna-Liisa Lehikoiseen, sihteeri@kssry.fi tai 040-5906640.

Samalla kiitämme Eija Saloa hänen lähes 30 vuotta kestäneestä ansiokkaasta toiminnastaan teatterivastaavanamme.

Villa Breda etsii vapaaehtoisia

Villa Breda on esittänyt KSS:lle ja GSP:lle toivomuksen vapaaehtoisten saamiseksi järjestämään kesätoimintaa Villa Bredassa. Vapaaehtoisiksi avustajiksi toivotaan henkilöitä, jotka voisivat järjestää esim. kesäkahvilatoimintaa tai vaikkapa mölkkykerhoa kerran viikossa tai useamminkin. Tilat järjestyvät ilmaiseksi ja käytössä on keittiötilat ja astiat. Jotain tarjottavaa järjestyy. Käytettävissä on useita tiloja: suuri kattoterassi, kirjastotilojen vieressä oleva keittiö ja parveke sekä päivätoiminnan tiloissa oleva keittiö. Mahdollisuus on myös olla ulkoa aidatulla pihalla sään salliessa.Hoivakodissa kaivataan ympäri vuoden lehdenlukijoita, ulkoiluttajia ja seurustelijoita. Voitte myös ehdottaa jotakin muuta vapaaehtoistoimintaa.

Ota yhteys toiminnanohjaaja Saila Helokallioon, saila.helokallio@kauniainen.fi tai puh 050308 2452. Tutustu myös vapaaehtoistyo.fi ja sieltä Kauniaisten paikallissivuille. Sitä kautta voit myös ilmoittautua vapaaehtoistehtäviin niin Villa Bredaan, kuin muihinkin Kauniasten vapaaehtoistehtäviin.

Seuraavat omat tapahtumat:

8.05 klo 10 Liikuntapiirin keskiviikkokävely

15.05 klo 10 Liikuntapiirin keskiviikkokävely Auroran Kartano - Jorvi - Glimsin kahvila - Kauniaisten keskusta

15.05 klo 14 Lukupiiri Villa Bredassa Vuorenpää Eeva: Kaksi rantaa.

Ti 21.5. Kevätkauden päättäjäisretki saaristomuseo Pentala

Lähiseudun muut Senioreita kiinnostavat tapahtumat:

14.5. klo 13-14:30 Hyvän Tuulen YstäväKerho Retki Turkuun

14.5. klo/kl. 14.15 – 14.45 Suomen kansallisoopperan taiteilijoita esiintyy Tapahtumatori Kukkapurossa. Esiintyjät :mezzosopraano Ann-Marie Heino, huilu Ilkka Laivaara ja piano Pete Vuorio. Ohjelmassa mukana Sibeliusta, Kuulaa, Griegiä ja Bizetiä. Esim. Jean Sibelius: Den första kyssen; Våren flyktar hastigt; Men min fågel märks dock icke. Toivo Kuula: Syystunnelma ja Aamulaulu. Vapaapääsy.

16.5. klo 19 Kevätkonsertti Italian Salad – Grankulla kammarkör ja Pohjalaisten Osakuntien Laulajat. Tapahtumatori Kukkapuro. Ohjelma 15 €/7€ .

17.5. klo 13 Bingo, Musiikkihuone Kaipainen. Vapaa pääsy.

19.5 klo 18-20:30 Heijastuksia - Kuorokonsertti. Kirkkokuoro, AccaBella ja Madrigaali- & Hele -kuorot

22.5 klo 8:30-12 Ikäautoilijan kuntokurssi 1. päivä Villa Bredassa

23.5 Grani-päivä

24.5 klo 8:30-12 Ikäautoilijan kuntokurssi 2. päivä Villa Bredassa

26.5 klo 9-20 EU-vaalit Mäntymäen koulu

28.5. klo 13-14:30 Hyvän Tuulen YstäväKerho Grillijuhla

Jos Sinulla on kuvia retkiltämme ja haluat jakaa ne muidenkin nähtäväksi, ota yhteyttä p. 0405066079 tai erkki@ylitalot.net


Ohjeita päivitettyjen nettisivujemme lukemiseen!

Alleviivatut sanat ja rivit ovat linkkejä, joita klikkaamalla aukea uusi sivu !

Perussyy päivitykselle oli Google Sites'in uusi versio, mutta olihan jo muutenkin aika päivitellä ja selkiyttää sivut! Palaute ja ehdoitukset tervetulleita, p. 0405066079 tai erkki@ylitalot.net


Oletko jo Facebook’issa?

Haluatko liittyä Kauniaisten Suomalaiset Seniorit ry - salaiseen ryhmään? Oletko kiinnostunut Facebook’ista ja harkitset liittymistä? Haluatko pienryhmäopastusta Tiistaikokousten jälkeen Villa Junghansissa? Jos vastaus on KYLLÄ, laita viesti Erkki Ylitalolle p. 0405066079 tai erkki@ylitalot.netPikaopas Facebook'ista ja siihen liittymisestä tässä!

Arvovuosijuhlassamme 15.1.2019

Raili Pirttimäen JUHLAPUHE ja Seppo Ruotsalaisen KIITOSPUHE ovat nyt "yleisön pyynnöstä" luettavissa klikkaamalla viereisiä kuvia!


Puheet olisivat ansaineet videokuvauksen.