Teatteri/konsertit

Ti 21.3.2023 klo 18.30   Helsingin kaupunginteatterin suurella näyttämöllä, Eläintarhantie 5,  EI KERTONUT KATUVANSA                       

Esitys on Tommi Kinnusen Finlandia-ehdokkaana olleeseen romaaniin pohjautuva uutuusnäytelmä. "Sotaromaanissa" kuuluu naisääni ja yhteenhitsautuminen. Saksalaiselle asevelikansalle työskentely muuttui maanpetturuudeksi, kun saksalaiset vetäytyivät Norjasta kotimaahansa. Välttääkseen vankileirin viisi vahvaa naista lähtee kävellen erämaahan äärimmäistä selviytymistä vaativalle raskaalle matkalle kohti kotiseutujaan.

Rooleissa: Lumi Aunio, Seidi Haarla, Heidi Herala, Ursula Salo, Aino Seppo, Rauno Ahonen, Jouko Klemettilä, Martti Manninen, Helena Haaranen, Sauli Suonpää, Antti Timonen.  Ohjaus: Susanna Airaksinen.  Lavalla mukana livebändi.  

Ke 26.4.2023 klo 19 Lilla Teaternissa (Yrjönkatu 30, Hki) ONCE - MUSIKAALI (suomenkielisenä).

Musikaali perustuu John Carneyn elokuvaan (2007), joka kertoo rakkaudesta, elämän risteyskohdista, unelmista ja musiikin voimasta. Musikaalin kirjoitti Enda Walsh v. 2012, ja sen jälkeen Broadwayn ja West Endin valloittanut musikaali on voittanut Oscar-, Tony-, Oliviers- ja Grammy-palkinnot. 

Musikaali on esitys, jossa jokainen näyttelijä soittaa jotain instrumenttia muodostaen koko orkesterin lavalle. Pääesiintyjinä Tuukka Leppänen ja Emma Klingenberg.

VARAUSKIINTIÖMME ON TÄYNNÄ. Voit kysyä peruutuspaikkoja puh. 040 7332332 (Raija)

Yhdistyksen tilaisuuksiin osallistuminen on vapaaehtoista eikä yhdistys ole vakuuttanut jäseniään.