Liikuntapiiri

Liikuntapiirin tarkoituksena on koota senioreita yhdessä kävelemään, liikkumaan luonnossa, tutustumaan Kauniaisten historiaan ja nykyaikaan, tutustumaan luontoon ja toisiin senioreihin!

Keskiviikkokävelyjen kokoontumispistepiste on Kauniaisten Terveysaseman edusta, josta lähdemme klo 10.

Reittiehdoitus on yleensä nähtävissä tällä sivulla alemapana, mutta se voidaan sään tai muun syyn takia vaihtaa retken aikana. Matkan pituus on non 4-6 km ja kesto 1-2 tuntia. Liikuntaryhmällä on oma postituslista, johon liittymällä saa muistutuspostia. Jos haluat postituslistalle tai siitä pois tai ehdottaa uusia reittivaihtoja, niin lähetä postia osoitteeseen kss.gapps@kssry.fi !

13.11 Matti L'n konnentti "Happirikas sadepäivä. Kaksi mukana. "

Sateisessakin säässä perinne jatkui. Yhdistyksen muita aktiiveja lähti kirjastokierros-retkelle Helsinkiin!

Glögitilaisuutta on suunnitteilla 11.12 keskiviikkokävelyn päätteeksi, joten varautukaa!

6.11 Seniorikävely Maunulan Majalla kauniin syyssäässä! Mukana 19 jäsentä + Bella! Matkaa kertyi lähes 4 km.

Luontopolun esitteen näet klikkaamalla tästä!

30.10 Paikalliskävely Grani Alpeille, mukana 10 senioria!

Kävelystä on nyt myös julkaistu kuva-albumi!

23.10 Ison Huopalahden kierros kauniissa syyssäässä. Mukana 10 henkeä samanaikaisesta Montenegron matkasta huolimatta! Kuvassa on Pekka Jylhän veistämä lehtikullattu kaksipäinen kotka Talirannassa!

16.10 Seniorikävely Viherlaaksoon, mukana 11 henkeä mukana.

9.10 Seniorit Nuuksiossa (klikkaa tästä kuviin) kauniissa syyssäässä 22 reipasta liikkuja pistäytyi Nuuksiossa. Kuljimme Punarinnan reitin ja sekoilimme kapenevalla rantapolulla kunnes piti kääntyä takaisin. Sieniä olisi ollut tarjolla, ainakin torvisieniä ja lampaankäpiä, mutta aikataulusyistä ehdimme poimia vain joitakin näytteitä!


2.10 Kasavuoren kierros, mukana taas 11 henkilöä!

25.9 Gallträskin kiertoa 2 kertaa, mukana 11 hekilöä!

18.9 Teimme yhdistyksemme Louhisaari-Naantali-retken takia kevennetyin voimin paikalliskävelyn itään Espoon Kuninkaisiin. Sadekuurokin odotti kunnes ehdimme alta pois auringon paistaessa. Mukana 11 senioria ja Bella.

11.9 Jouduimme sateen takia perumaan Nuuksion retken kiersimme Gallträskin 17 seniorin voimin matkaa kertyi vain noin 3 km! Nuuksioon lähtöä yritämme uudestaan viikon kuluttua!


4.9 Painuimme suolle 20 seniorin voimin kulkemaan Kasavuoren pikkupolkuja erilaisissa maastotyypeissä ja lopuksi poikkesimme taas Stockmanin raunioilla. Reitin pituus oli 5,3 km!


28.8 Aurinkoisessa kesäsäässä meitä oli 18 senioria ja kuulimme Villa Bensowin pihalla lastentarhan johtaja (?) kertoi alueealla toimivien lastentarhojen ja koko säätiön muustakin toiminnasta. Kävelykierros oli tavanomaista selvästi lyhyempi vain noin 3 km.

'Reittiehdoitus Kauniaisten LUONTO- ja KULTTUURIOPAS kirjasesta "2. KESKUSTAN REITTI" sivut 20-30. Reitin pituus opaskirjasessa 8 km, mtta me voimme oikoa noin 5 km'iin. Aikaa kulunee noin 2 tuntia.

Tässä linkki sivuille!

21.8 Syyskauden avauskävelyllä oli mukana 12 senioria. Sääennusteessa oli tihkusateen uhka, mutta ilma oli puolipilvinen ja sopivan lämmin. Matkaa kertyi vain 3,3 km + kotimatkat, yhteensä noin 5 km. Kuvassa tasapainoilua pitkospuilla, joiden uusiminen on käynnistynyt.


21.8.2019 klo 18:00-19:30 Voimaannuttava metsä - hiljenny ja ammenna voimaa metsästä. Kokootuminen Kasavuoren koulun koripallokenttä. Suomenkielinen retki. Luontoretket ovat siis kaikille maksuttomia tilaisuuksia, joihin ei yleensä tarvitse ilmoittautua. Retkille osallistuminen ei vaadi huippukuntoa, vaan niillä liikutaan rauhallisesti luontoon tutustuen. Varusteet sään mukaan ja halutessa voit ottaa omat eväät ja kiikarit mukaan!

Kuvassa retken vetäjä Kauniaisten kaupungin Ympäristöasiantuntija Anna Sjövall valmistelemassa retken huipentumaa japanilaista teeseremoniaa, jossa tarjolla erilaisia luonnonteetä ja -leipomuksia. Yritetään saada hänet vetämään meille samanlainen hiljaisuuden retriittiä, mindfullness'iä, jooga hengitysharjoituksia + muuta voimaannuttavia harjoitteita!

Annan julkaisu FB'ssä! https://www.facebook.com/KauniainenGrani/posts/2556494471060920

=============================================

Liikuntapiirin aikaisempia retkikohteita löytyy täältä!
25.9 Gallträskin kiertoa 2 kertaa. Mukana 11 senioria

25.9 Gallträskin kiertoa 2 kertaa. Mukana 11 senioria

25.9 Gallträskin kierto 2 kertaa, mukana 11 senioria!