Liikuntapiiri

Liikuntapiirin tarkoituksena on koota senioreita yhdessä kävelemään, liikkumaan luonnossa, tutustumaan Kauniaisten historiaan ja nykyaikaan, tutustumaan luontoon ja toisiin senioreihin!

Keskiviikkokävelyjen kokoontumispistepiste on Kauniaisten Terveysaseman edusta, josta lähdemme klo 10.

Reittiehdoitus on yleensä nähtävissä tällä sivulla alemapana, mutta se voidaan sään tai muun syyn takia vaihtaa retken aikana. Matkan pituus on non 4-6 km ja kesto 1-2 tuntia. Liikuntaryhmällä on oma postituslista, johon liittymällä saa muistutuspostia. Jos haluat postituslistalle tai pois siitä tai ehdottaa uusia reittivaihtoja, niin lähetä postia osoitteeseen kss.gapps@kssry.fi !

Kävelyt jatkuvat taas elo- syyskuun vaihteessa!

Onko pyöräilijöita, jotka lähtisivät kiertämään esimerkiksi Espoon Ranta raittia ? Voisimme tehdä sen vaikka kahdessa osassa, länsi ja itä, jolloin matkan pituus pysyisi kohtuullisena! https://espooliikkuu.fi/liikuntapaikat/rantaraitti-tutuksi

Kaikki liikuntaan liittyvätkin ehdoitukset tervetulleita! erkki@ylitalot.net

Grani Liikkuu ja Espoo Liikkuu Facebook-sivuilta löydät myös hyviä menovinkkejä!

29.5 Teimme vielä luontoretken Laajahdelle minimi miehityksellä kimppakyydein Villa Elfvik'iin josta kävelimme Otanimen lintutornille ja takaisin. Toiseen suuntaan kuljimme osan matkaa pitkospuita. Kävelymatkaa kertyy noin 6 km ja koko retkeen kului aikaa noin 2, tuntia. Osaanottajia 3 seniotia.

Lintuja kuulimme ja näimme paljon,

satakielet lauloivat,

hanhipareilla jo poikueet,

tiirat hätistelivät merikotkaa,

pääskyset lentelivät jne....

Lintuhavaintoja Laajalahdelta voi seurata tästä!

Videon ja kuvia retkestä, johon tuli vahingossa myös autolla ajettu paluumatka Villa Elfvik'istä Kauniaisten keskustaan, näet tästä!´

22.5 Ikäautoilijan kurssi takia Villa Bredassa ei yhteistä kävelyä (?), mutta torstaina 23.5 vietetään Granipäivää, jolloin on liikuntaa paljon tarjolla:

SunSäbä-promokiertue koko päivän GrIFK'n vetämä kävelysähly esittely ! Varusteiksi riittävät ulkoiluasu, välineet saamme lainaan!

Nyt joukolla mukaan tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen kaiken kuntoiset ja sählykokemusta vailla olevatkin! Esittelyvideossa on vähän nuoremmat pelaajat !

Puistojumppaa – Parkgympa klo 17.30 ja klo 18.00

Kurrenkierros, juoksu- ja kuntoilutapahtuma klo 19.00

Lähtö- ja maalipaikka on keskusurheilukentällä, matkat ovat 5 ja 10 km ja miehille että naisille sarjat yleinen, 40 v. ja 50 v.

15.5 Kevätkauden wirallinen päätös kävely oli perinteinen luontoretki Järvenperästä Auroran Kartanolta Jorvin ja Glimsin kahvilan kautta kotiin. Kävelymatkaa tuli 6,2 km Auroran kappelilta Terveysaseman eteen. Mukana 16 senioria kauniissa kevätsäässä!

Video reitiltä kuvineen!

15.5 klo 18:30 alkoivat taas KOLE'n porrastreenit, jotka jatkuvat ainakin Juhannukseen asti joka keskiviikko klo 18:30 "Grani Alpeilla" eli pujottelurinteen portaissa. Tänään ruotsinkielisen sisarjärjästömme puheenjohtajan tukijoukot tarjosivat portaiden ylätasanteella banaaneja, energiakeksejä ja vettä EU-vaalikampanjan puitteissa!

Tässä video treeneistä!8.5 Kävely Espoon keskuspuiston suuntaan moottoritien melussa. Mukana 11 senioria ja matka 5 km ja aikaa 1 tunti! Sää puolipilvinen, lämpötila alle 10 astetta ja kova tuuli, mutta tyynessä aurinkoisessa paikassa ihan mukava.

Video reitistä tässä!

24.4 Kasavuori Trail Walk. Keväthelteisellä kävelyllä oli vain 4 tosi reippailijaa ja reitinvalintaa muutimme sen mukaisesti mäkisille ja kivisille metsäpoluille. Pääjoukko suuntasi jo aamulla Olkiluotoon ja Raumalle!

=============================================

Liikuntapiirin aikaisempia retkikohteita löytyy täältä!