Liikuntapiiri

Liikuntapiirin tarkoituksena on koota senioreita yhdessä kävelemään, liikkumaan luonnossa, tutustumaan Kauniaisten historiaan ja nykyaikaan, tutustumaan luontoon ja toisiin senioreihin!

Keskiviikkokävelyjen kokoontumispistepiste on Kauniaisten Terveysaseman edusta, josta lähdemme klo 10.

Reittiehdoitus on yleensä nähtävissä tällä sivulla alemapana, mutta se voidaan sään tai muun syyn takia vaihtaa retken aikana. Matkan pituus on non 4-6 km ja kesto 1-2 tuntia. Liikuntaryhmällä on oma postituslista, johon liittymällä saa muistutuspostia. Jos haluat postituslistalle tai siitä pois tai ehdottaa uusia reittivaihtoja, niin lähetä postia osoitteeseen kss.gapps@kssry.fi !

Seniorien keskiviikkokävelyn lisäksi voimme osallistua ainakin seuraaviin Kauniaisten kaupungin järjästämiin tilaisuuksiin:

Palloiluhallin omatoimiset porrastreenit aamuisin klo 7–9 ja Päivi Pelkosen ohjaamana perjantaisin klo 15–16.

Villa Bredan kuntosali ma–to klo 8–16 ja pe klo 8–15. Laiteopastukset maanantaisin klo 9–11 ja 13.30–15 sekä torstaisin klo 14–15.30.

22.1.2020 Kävelyt jatkuvat vanhaan tapaan! Samaan aikaan on Bridge-kurssin päätösjaksot, joissa keskitytään jo varsinaiseen pelamiseenkin, joten joudun itse turvautumaan Palloiluhallin porrastreenein ja Villa Bredan kuntosaliin.

15.1.2020 Seniorit sateessa. Seitsemän mukana.

8.1.2020 Aloitimme uuden vuoden kiertämällä Gallträskin läpi sateen ja viiman mukana 10 senioria "ei optimi" säästä huolimatta! Kierros jäi vähän lyhyeksi, mutta iltäpäiväksi oli tarjolla uimahallia tai kuntosalia. Sport Tracker'kin unohtui käynnistää lähtöhetkellä terveysasemalle tulleen ambulanssin takia.

Tässä vielä viime vuoden tilastoa!

Kolme yhdistyksen muuta retkeä osuivat kävelyretkien kanssa samaan aikaan, mutta vain yksi retki kärsi sateen takia osaanottajakatoa!


Liikuntapiiri 2019

En malta olla lisäämättä tähän vielä pari henk kohtaista tilastotietoa vuoden aikana testaamistani kahdesta eri askelmittarista.

Minusta luotettavampi vaihtoehto oli kännykässä Google Fit/Heiaheia sovellusten yhdistelmä, jonka tulos oli 3829256 askelta ja siitä laskettu keskiarvo 10491 askelta/päivä!

Toinen oli Huawei "älyranneke"/Health sovellus kännykässä, joka keräsi automaattisesti koko vuoden askeleet 4021916 ja laski keskiarvon 11557 askelta/päivä. Tämä kuitenkin laski käden heilautukset askeliksi

=============================================

Liikuntapiirin aikaisempia retkikohteita löytyy täältä!