Liikuntapiiri

Liikuntapiirin tarkoituksena on koota senioreita yhdessä kävelemään, liikkumaan luonnossa, tutustumaan Kauniaisten historiaan ja nykyaikaan, tutustumaan luontoon ja toisiin senioreihin!

Keskiviikkokävelyjen kokoontumispistepiste on Kauniaisten Terveysaseman edusta, josta lähdemme klo 10.

Reittiehdoitus on yleensä nähtävissä tällä sivulla alemapana, mutta se voidaan sään tai muun syyn takia vaihtaa retken aikana. Matkan pituus on non 4-6 km ja kesto 1-2 tuntia. Liikuntaryhmällä on oma postituslista, johon liittymällä saa muistutuspostia. Jos haluat postituslistalle tai pois siitä tai ehdottaa uusia reittivaihtoja, niin lähetä postia osoitteeseen kss.gapps@kssry.fi !

22.5 Ikäautoilijan kurssi takia Villa Bredassa ei kävelyä (?), mutta seuraavana päivänä kävelysählyä Thurmanninpuistossa klo 15->

"Granipäivänä" 23.5 GrIFK rakentaa Thurmanninpuistoon SunSäbä-pelialustan eli monipuoliseen ulkopelaamiseen soveltuvan urheilualustan, jossa meilläkin on mahdollista tutustua ja kokeilla "senioripelaajille" tarkoitettua kävelysälyä! Varusteiksi riittävät ulkoiluasu, välineet saamme lainaan!

Nyt joukolla mukaan tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen kaiken kuntoiset ja sählykokemusta vailla olevatkin! Esittelyvideossa on vähän nuoremmat pelaajat !

29.5 Jos vielä on halukkaita kävelijöitä, voisimme tehdä kimppakyydein retken Laajalahdelle Villa Elfvik <-> Otanieman lintutorni tai Nuuksioon esimerkiksi Haukkalammelle tai Kattilaan!?

15.5 Kevätkauden wirallinen päätös kävely oli perinteinen luontoretki Järvenperästä Auroran Kartanolta Jorvin ja Glimsin kahvilan kautta kotiin. Kävelymatkaa tuli 6,2 km Auroran kappelilta Terveysaseman eteen. Mukana 16 senioria kauniissa kevätsäässä!

Video reitiltä kuvineen!

15.5 klo 18:30 alkoivat taas KOLE'n porrastreenit, jotka jatkuvat ainakin Juhannukseen asti joka keskiviikko klo 18:30 "Grani Alpeilla" eli pujottelurinteen portaissa. Tänään ruotsinkielisen sisarjärjästömme puheenjohtajan tukijoukot tarjosivat portaiden ylätasanteella banaaneja, energiakeksejä ja vettä EU-vaalikampanjan puitteissa!

Tässä video treeneistä!8.5 Kävely Espoon keskuspuiston suuntaan moottoritien melussa. Mukana 11 senioria ja matka 5 km ja aikaa 1 tunti! Sää puolipilvinen, lämpötila alle 10 astetta ja kova tuuli, mutta tyynessä aurinkoisessa paikassa ihan mukava.

Video reitistä tässä!

24.4 Kasavuori Trail Walk. Keväthelteisellä kävelyllä oli vain 4 tosi reippailijaa ja reitinvalintaa muutimme sen mukaisesti mäkisille ja kivisille metsäpoluille. Pääjoukko suuntasi jo aamulla Olkiluotoon ja Raumalle!

=============================================

Liikuntapiirin aikaisempia retkikohteita löytyy täältä!